Kaká goudhaantje bij simpele overwinning Seedorf

29 maart 2014, 22:41

Clarence Seedorf heeft een uitstekende week met AC Milan achter de rug. Drie dagen na de knappe overwinning bij subtopper Fiorentina (0-2) leidde de Nederlandse oefenmeester zijn manschappen naar een 3-0 thuiszege op Chievo Verona. Kaká was met twee fraaie goals de matchwinner in San Siro.

Kaká kwam in de 27ste en 54ste minuut op het scoreformulier. Zijn eerste treffer viel na een knappe aanname met de borst na een voorzet van Keisuke Honda, de tweede was een schitterende uithaal. Nadat oud-VVV'er Honda de lat had geraakt, blies Urby Emanuelson de aanval een nieuw leven in. De Nederlandse linksback bereikte Kaká en die krulde de bal vanaf de rand van het strafschopgebied heerlijk in de verre hoek.

De doelpunten van Kaká waren de 2-0 en 3-0. Mario Balotelli had al in de vierde minuut de score geopend. De veelbesproken aanvaller kon helemaal vrij binnen tikken op aangeven van Adil Rami. Over de volle negentig minuten was het een prima optreden van AC Milan, waar naast Emanuelson ook Nigel de Jong een basisplaats had gekregen van Seedorf. De bezoekers uit Verona, die tegen degradatie knokken, kwamen in het stuk nauwelijks voor. Toch mochten ze in blessuretijd een penalty nemen, maar de inzet van Cyril Thereau belandde tegen de lat.

Door de overwinning dringt AC Milan het linkerrijtje van de Serie A binnen. I Rossoneri hebben nu 42 punten. Ze staan samen met Lazio op de achtste plaats, maar de Romeinen spelen zondag nog een thuiswedstrijd tegen het verrassend goed presterende Parma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen