Cillessen helpt NEC niet: "Nooit een bal laten lopen"

4 april 2014, 10:16

Jasper Cillessen is doelman van Ajax, maar koestert nog altijd warme gevoelens voor zijn oude club NEC. Saillant genoeg is de laatste wedstrijd van dit seizoen voor Ajax de ontmoeting met NEC, dat zware degradatiezorgen heeft. Cillessen zegt echter zijn ex-club niet te gaan helpen in die wedstrijd.

Ajax heeft de landstitel dan hoogstwaarschijnlijk al binnen. "Laatst was ik uitgenodigd door de businessclub van NEC", zegt de sluitpost tegen het AD. "Daar werd me gevraagd: stel dat het nog 0-0 staat. Ajax is al kampioen, terwijl NEC die dag drie punten nodig heeft om niet te degraderen. Het is de laatste minuut als NEC een strafschop krijgt, wat doe je dan? Geen twijfel: proberen te pakken. Ik zou nooit een bal laten lopen, ook al degradeert NEC daardoor. Je bent sportman om alles te winnen."

Frank de Boer, de trainer van de Ajacieden, liet eerder al weten tweede doelman Kenneth Vermeer mogelijk speeltijd te geven als de titel binnen is. Dit met het oog op het WK. Cillessen hoopt dat hij zijn plek in het doel behoudt. "Ook die wedstrijd keep ik het liefst", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen