Schaken: "Feestje bij tweede plaats lachwekkend"

7 april 2014, 12:48

Feyenoord is door de vijfde zege op rij hard op weg naar de tweede plaats in de Eredivisie. Twee jaar geleden eindigden de Rotterdammers ook op die plek en werd er groot feest gevierd bij de club. Dat zou nu misplaatst zijn, vindt Ruben Schaken.

"Het is hartstikke mooi als we op de tweede plaats eindigen, daar mogen we echt trots op zijn", zegt de buitenspeler tegen Sp!ts. "Al hoeft een feestje voor mij dit keer niet. Twee jaar geleden was het spontaan, omdat we van heel ver kwamen. Maar als we het net als toen nu weer gaan vieren, wordt het lachwekkend."

Middenvelder Ruud Vormer is blij met de tweede plek, maar denkt dat de titel mogelijk was geweest. "Als er een jaar was waarin we kampioen hadden kunnen worden, dan was het dit seizoen geweest", aldus Vormer. "Dus ook als we de tweede plaats in handen houden, zal de wrange smaak overheersen."

Schaken is het daar niet mee eens. "Het spijt me voor Ruud, maar dat vind ik supporterspraat. Het is veel te gemakkelijk om te zeggen dat we bovenaan hadden kunnen staan als we tegen bepaalde clubs geen punten hadden laten liggen. Daar hebben alle ploegen last van en dat zal volgend jaar niet anders zijn.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen