"Wolfsburg wilde vijftien miljoen betalen voor Van Ginkel"

7 april 2014, 21:39

Merab Jordania blijft uithalen richting Vitesse. Nadat hij vorige week in De Telegraaf al een beerput opentrok, geeft hij in een interview met Voetbal International nieuwe details prijs over het reilen en zeilen in Arnhem en de band met Chelsea. Opmerkelijk is vooral wat er gebeurd blijkt te zijn rond Marco van Ginkel.

Van Ginkel stapte afgelopen zomer over van Vitesse naar Chelsea, maar volgens Jordania was dat voor zijn club zeker niet de beste optie. "Wolfsburg wilde vorig jaar zomer vijftien miljoen euro betalen voor Marco van Ginkel. Hij ging uiteindelijk naar Chelsea. Het voelde alsof ik een speler weggaf. Zo van: hier heb je Marco, neem hem maar mee en bedenk zelf een leuk prijsje. Dat had weinig met onderhandelen te maken", moppert hij.

Jordania, die laat weten graag terug te willen keren bij Vitesse, gaat binnenkort met de KNVB praten over de samenwerking tussen Vitesse en Chelsea. De Georgiër gaat open kaart spelen, kondigt hij aan. "Zij willen weten hoe het zit. Ik zie het als mijn taak om de KNVB te vertellen wat er zich bij Vitesse allemaal afspeelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen