Vd Looi: "Nog geen reden om ons rijk te rekenen"

11 april 2014, 08:19

FC Groningen heeft de smaak aardig te pakken. Dankzij zeges op Vitesse (3-1), PSV (2-3) en PEC Zwolle (0-1) heeft de equipe van coach Erwin van de Looi een prima uitgangspositie voor het spelen van play-offs om Europees voetbal. "We hebben nog geen reden om ons rijk te rekenen. We moeten zorgen dat we over drie weken nog steeds minimaal op deze plek staan", zegt Van de Looi op de officiële clubsite.

"We hebben onze derde overwinning op rij geboekt, maar de wedstrijd tegen PEC Zwolle was wel onze minste van die drie", sprak de keuzeheer van Groningen over de minimale zege in het IJsseldeltastadion. "Wel waren we uiteraard tevreden met de drie punten. We hebben als team geknokt en weinig weggegeven. Maar we hebben ook veel kansen om 'te voetballen' laten liggen", aldus Van de Looi, die tegen PEC Zwolle nog geschorst was: "Op de tribune zitten was voor mij geen succes. Je kunt weinig doen en ik was meer gespannen dan wanneer ik gewoon langs de lijn sta."

Vandaag (vrijdag) nemen de Groningers het op tegen NAC Breda. "NAC Breda heeft een volwassen ploeg, die je als stug kunt omschrijven", beseft Van de Looi. "Ze staan fysiek aardig hun mannetje en ze hebben door de snelheid voorin ook een linke ploeg. De kwaliteit ligt in de snelheid in de omschakeling. Ze hebben al acht duels niet gewonnen, maar we zullen ze zeker niet onderschatten. Eerder dit seizoen hebben we in Breda gelijkgespeeld en op ons trainingskamp hebben we van ze verloren", realiseert de coach zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen