Koeman: "PSV kwalitatief goed, maar wel onregelmatig"

11 april 2014, 17:00

Feyenoord kan komende zondag zeer goede zaken doen in de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie. Tevens kan het kampioenschap van Ajax uitgesteld worden door de Rotterdammers, die daar wel een overwinning op PSV voor nodig hebben. Coach Ronald Koeman hoopt dat Feyenoord weer een keer kan winnen in Eindhoven, aangezien de laatste overwinning in het Philips Stadion alweer dateert uit 2004.

"Uitwedstrijden tegen PSV zijn de laatste jaren allesbehalve geweldig verlopen voor ons", zegt Koeman in aanloop naar het duel van zondag op Feyenoord.nl. De keuzeheer vindt PSV een goede ploeg, maar zegt ook dat het er dit seizoen niet het maximale uithaalt: "Ze hebben een zeer talentvolle groep, met een aantal kwalitatief goede spelers. Gezien het materiaal staat PSV in mijn ogen te laag op de ranglijst. Dat komt deels door de onregelmatige prestaties van dit seizoen. De laatste twee wedstrijden hebben ze verloren, maar daarvoor wonnen ze acht keer op rij."

Koeman hoopt een beter Feyenoord te zien dan de vorige weken het geval was: "Tegen Heracles en RKC was het in voetballend opzicht ondermaats. Positief is dat we al weken een hoog rendement halen en het maximale resultaat boeken. Daarmee hebben we een grote stap gezet richting de tweede plaats, wat voor ons het maximaal haalbare is na de teleurstellingen tegen FC Twente en Ajax", aldus Koeman, die met Feyenoord een voorsprong van vier punten heeft ten opzichte van nummer drie FC Twente.

Achter de inzetbaarheid van Miquel Nelom staat door een pijnlijke knie nog een vraagteken. Tegenover de absentie van de linksachter staat de terugkeer van Joris Mathijsen, die hersteld is van een kuitblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen