Winst op Lokeren brengt Anderlecht terug in titelrace

11 april 2014, 22:33

Anderlecht gaat mogelijk toch nog een rol spelen in de Belgische titelrace. De regerend landskampioen won vrijdag met 1-2 bij SC Lokeren en kwam daarmee op twee punten van koploper Standard Luik, dat later dit weekend nog wel in actie komt.

Aleksandar Mitrovic, tot dat moment amper in het stuk voorgekomen, maakte in de 66ste minuut het beslissende doelpunt voor Anderlecht. De Serviër werkte binnen op aangeven van Anthony Vanden Borre.

De wedstrijd in het Daknamstadion was spectaculair begonnen. Al binnen tien minuten hadden beide ploegen ieder één keer gescoord. Gohi Bi Cyriac bracht Anderlecht in de zesde minuut voor de eerste keer aan de leiding, Dutra maakte vier minuten later gelijk.

Anderlecht, waar Bram Nuytinck een basisplaats had, staat nu samen met Club Brugge op de tweede plaats in de Pro League. Beide teams hebben 35 punten, al gaat blauw-zwart zaterdag nog op visite bij nummer vier Zulte Waregem (33 punten). Standard Luik is met 37 punten de koploper. Les Rouches spelen zondag de uitwedstrijd tegen Racing Genk, dat met 24 punten laatste staat in Play-Off I.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen