Koeman: "Feyenoord had echt mazzel met Guidetti en Pellè"

12 april 2014, 10:04

Het is al een tijdje bekend dat Ronald Koeman na het huidige seizoen stopt als trainer van Feyenoord. Nadat hij vrijdag al uitsprak dat hij sterkhouders Jordy Clasie, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi een vertrek adviseert, stelt Koeman min of meer dat Feyenoord op financieel gebied ook orde op zaken moet stellen.

In de optiek van Koeman maskeerden de nodige gelukstreffers het feit dat de Rotterdamse club de zaakjes financieel gezien niet echt op orde hebben. "Met Guidetti en Pellè heeft Feyenoord echt mazzel gehad", zegt de coach van Feyenoord in De Telegraaf. "Soms moet je een beetje geluk hebben. Het is voor mij ook een uitdaging geweest om met de omstandigheden die er waren te gaan presteren."

Koeman vindt dat de jeugdopleiding van Feyenoord veel oplevert, maar dat dit niet genoeg is om ieder jaar mee te kunnen strijden om het kampioenschap: "Toen ik kwam, wist ik dat er spelers waren met talent. Maar om structureel mee te doen om het kampioenschap moet er bij Feyenoord veel meer gebeuren. Dan moet je echt fors omhoog met je budget."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen