Moyes over Van Persie: "Weten volgende week meer"

18 april 2014, 15:27

De naam van Robin van Persie ontbreekt in de selectie van Manchester United voor de wedstrijd tegen Everton, komende zondag. Dat is niet verrassend, want de spits is al een tijdje uit de roulatie met een knieblessure. Maar wanneer hij weer fit is, kon coach David Moyes vrijdag nog altijd niet zeggen.

Van Persie liep zijn blessure een maand geleden op, in de CL-wedstrijd tegen Olympiakos. "Robin werkt in Nederland aan zijn herstel. Het gaat vooruit, maar we hebben altijd gezegd dat het vier tot zes weken zou duren", zegt Moyes op de website van zijn club. Die vier weken zijn inmiddels verstreken, of Van Persie binnen twee weken weer kan voetballen kan Moyes nog niet inschatten. "Ik denk dat we volgende week een beter beeld zullen hebben. Ons medische team gaat hem komende week opzoeken om te zien hoe het ervoor staat."

Naast Van Persie ontbreken ook Rafael en Jonny Evans wegens blessures in de wedstrijdselectie van Man United. Wayne Rooney en Marouane Fellaini zijn wel beschikbaar in het duel met hun oude club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen