Tottenham Hotspur maakt werk van komst De Boer

Ger
29 april 2014, 16:32

Frank de Boer maakt na vier opeenvolgende landstitels met Ajax mogelijk de overstap naar Tottenham Hotspur. De succesvolle trainer van Ajax kan vanaf komend seizoen op White Hart Lane aan de slag. De Londenaren hebben inmiddels contact gezocht met de Amsterdamse club.

"De Engelsen hebben zich gemeld bij Marc Overmars (directeur voetbalzaken van Ajax, red.). Ik ga na de laatste competitiewedstrijd op 3 mei nadenken over deze mogelijkheid", zegt De Boer in een interview met de NOS. "Ik ga praten en luisteren. Daarna laat ik mijn gevoelens spreken." Volgens de oefenmeester past Tottenham bij zijn eigen ambities. "Ik wil iets toevoegen aan een club. Dat mensen kunnen zeggen dat ze de hand van Frank de Boer zien. Liverpool is daar een mooi voorbeeld van. Dat wat Brendan Rodgers daar nu bijvoorbeeld doet. Monaco zegt me niets. Is al een gearriveerde club."

Tottenham klopte drie weken geleden aan bij de clubleiding van Ajax, nadat Louis van Gaal had afgezegd vanwege zijn onderhandelingen met Manchester United. De Spurs ontsloegen eerder dit seizoen André Villas-Boas wegens tegenvallende resultaten. Momenteel staat Tim Sherwood voor de groep, maar zijn positie is allerminst onomstreden. Bij Tottenham spelen de oud-Ajacieden Jan Vertonghen en Christian Eriksen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen