Juventus nadert magische grens na nipte zege op Roma

11 mei 2014, 19:50

De clash tussen AS Roma en Juventus leek op voorhand een prachtig affiche te zijn, maar de nummers twee en één van de Serie A konden zondagavond niet echt imponeren. Lange tijd leek het onderlinge treffen te eindigen in een doelpuntloos gelijkspel, maar Pablo Osvaldo bezorgde Juventus in de blessuretijd een 0-1 zege in Stadio Olimpico.

De wedstrijd tussen Roma en Juventus was er eigenlijk een om des keizers baard, maar een confrontatie tussen twee dergelijke grootmachten is normaliter altijd een prestigestrijd. Dit was echter niet af te zien aan de wedstrijd van zondagavond. Beide ploegen leken elkaar aanvankelijk in evenwicht te houden. Roma toonde zich wat opportunistischer, terwijl Juventus het dichtst bij een doelpunt was. Paul Pogba raakte op slag van rust de paal.

De wedstrijd kabbelde voort en in de blessuretijd sloeg Osvaldo toe namens de bezoekers uit Turijn, die dankzij de zege nog één punt nodig hebben om de magische grens van honderd punten te bereiken. La Vecchia Signora heeft namelijk 99 punten verzameld met nog één speelronde te gaan. Volgende week komt Cagliari op bezoek in het Juventus Stadium.

Bij AS Roma ontbraken Morgan De Sanctis, Kevin Strootman en Federico Balzaretti, waardoor Lukasz Skorupski zijn basisdebuut mocht maken van coach Rudi Garcia. Mattia Destro keerde daarnaast terug van een langdurige schorsing. Hij was het aanvalsmaatje van Gervinho, die de beste kans kreeg namens de Giallorossi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen