De Kamps tekent bij NAC: "Club past bij mijn speelstijl"

22 mei 2014, 15:36

De transfer van Joeri de Kamps naar NAC Breda is afgerond. De 22-jarige middenvelder komt over van Ajax en tekent in het Rat Verlegh Stadion een contract voor drie seizoenen, bevestigen beide clubs. 

De transfer van De Kamps komt niet als een verrassing. sc Heerenveen, dat hem afgelopen seizoen huurde van Ajax, verklapte de overstap eerder deze maand al. Dat bericht werd toen nog door NAC Breda bestempeld als 'voorbarig'. Inmiddels zijn echter alle plooien gladgestreken. "Ik heb heel veel zin om aan dit avontuur te beginnen. Ik denk dat NAC past bij mijn speelstijl, dus ik kan niet wachten om aan de slag te gaan", zegt hij.

Graeme Rutjes, de technisch directeur van NAC Breda, is blij met de komst van de jonge middenvelder. "Joeri is een jonge speler, maar hij heeft het afgelopen seizoen laten zien dat hij klaar is voor het hoogste niveau. Hij speelt met veel passie en levert altijd strijd, eigenschappen die wij noodzakelijk achten voor de spelers die wij binnenhalen. Ik ben daarom ook blij dat hij ervoor heeft gekozen zijn carrière bij NAC voort te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen