'Boekhoorn na paleisrevolutie toch terug bij NEC'

2 juni 2014, 11:08

De steenrijke zakenman Marcel Boekhoorn stapt mogelijk toch weer in bij NEC. Volgens Omroep Gelderland maakt de paleisrevolutie die momenteel plaatsvindt in Nijmegen de weg vrij voor de suikeroom. De afgelopen periode vertrokken onder meer hoofdcoach Anton Janssen en RvC-lid Sije Visser bij NEC, terwijl ook technisch directeur Edo Ophof volgens de regionale omroep op het punt staat om op te stappen.

Boekhoorn keerde NEC dit seizoen de rug toe, uit onvrede met het beleid van de club. Zo werd Janssen tegen zijn zin aangesteld als hoofdcoach en haalde Ophof met zijn geld de, volgens Boekhoorn, verkeerde spelers binnen. NEC degradeerde uiteindelijk naar de Jupiler League, in de play-offs was Sparta te sterk.

Nu de meeste oude beleidsmakers lijken te vertrekken, zou er voor Boekhoorn geen reden meer zijn om níet in te stappen. Duidelijkheid daarover wordt in de loop van deze week verwacht, wanneer NEC openheid van zaken gaat geven over de toekomst. Dan zal ook bekend worden of directeur Ophof inderdaad vertrekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen