Martins Indi bedankt Legioen voor 'onvoorwaardelijke steun'

15 juli 2014, 18:26

"Voor mij voelt dit als het juiste moment om te vertrekken", zo luidt de eerste reactie van Bruno Martins Indi op zijn transfer van Feyenoord naar FC Porto. De 22-jarige verdediger tekende dinsdag een contract voor vier seizoenen bij de Portugese topclub.

"Inmiddels heb ik meer dan honderd wedstrijden voor de club gespeeld en een WK achter mijn naam staan", zegt Martins Indi op Feyenoord.nl. "Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik hoopte dat, als ik ooit de volgende stap in mijn carrière zou maken, zowel ik als de club daarvan beter zou worden. Voor Feyenoord is mijn vertrek in financieel opzicht goed, terwijl ik in Portugal een nieuwe uitdaging aanga."

"Naast een bijzonder dankwoord voor mijn teamgenoten wil ik ook het Legioen bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Zeker voor een Rotterdamse jongen als ik hebben de supporters met hun steun altijd een positieve invloed gehad op mijn prestaties. Ik ben er zeker van dat er in de toekomst nog veel meer spelers, en dan vooral de jongens uit de eigen jeugdopleiding, kunnen profiteren van de unieke wisselwerking tussen het elftal en de supporters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen