Rutten: "Afellay staat op wensenlijstje, hij is welkom"

17 juli 2014, 08:21

Trainer Fred Rutten ziet Ibrahim Afellay graag naar De Kuip komen, maar verwacht niet dat Feyenoord de financiële middelen heeft om de aanvallende middenvelder vast te leggen. Aanwinst Khalid Boulahrouz liet bij zijn komst naar Rotterdam weten dat hij een poging zou wagen om de speler van FC Barcelona naar Feyenoord te halen.

"Dat zijn Marokkanen onder elkaar, die willen elkaar allemaal in het elftal hebben," knipoogt Rutten tegen RTV Rijnmond. De oefenmeester ziet de komst van Afellay wel zitten, maar denkt niet dat het een haalbare kaart is. "Hij is welkom, maar ik kan me niet voorstellen dat wij een speler van dat kaliber kunnen betalen. Van Geel is ook absoluut niet met hem bezig. Hij staat wel op mijn wensenlijstje, al staan Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Thiago Silva daar ook op. Je moet het wel kunnen realiseren. Wij werken met een budget naar de mogelijkheden van Feyenoord. Daar moet je ook naar kijken."

Rutten laat ook weten het te betreuren dat Willem van Hanegem een rol als adviseur bij Feyenoord geweigerd heeft. De oud-voetballer liet weten er 'geen goed gevoel bij te hebben'. "Het is jammer, maar ik heb een goede relatie met Willem", zegt Rutten. "Als ik met hem wil praten, dan heb ik daar de vrijheid in. Voor mij verandert er niet veel. Ik heb nog steeds goed contact met Willem en ik zal het niet nalaten om hem te bellen. Ik hou ervan om met mensen zinnig over voetbal te praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen