Go Ahead Eagles huurt Ajax-aanvaller De Sa

24 juli 2014, 10:04

Go Ahead Eagles kan komend seizoen beschikken over Lesly de Sa. De vleugelaanvaller komt over van Ajax, dat hem voor één jaar verhuurt aan de ploeg uit Deventer. "Het voetbal dat Go Ahead speelt ligt mij en ik ben erg onder de indruk van dat knusse stadion, met dat fantastische publiek", stelt De Sa.

De Sa, vorig seizoen twee keer basisspeler bij Ajax in de wedstrijden tegen Go Ahead, is blij met zijn overstap. Hij denkt dat de ploeg uit Deventer goed bij hem past. "Go Ahead staat erom bekend echt vooruit te willen spelen, ze gaan voor aanvallend voetbal. Voor mij is het belangrijk dat ik nu lekker veel aan het spelen kom, goed voor mijn ontwikkeling. Ik weet dat meerdere clubs geïnteresseerd waren, maar mijn gevoel is echt goed bij Go Ahead, ik heb zin om in dat stadion te spelen", zegt de 21-jarige vleugelspeler op de site van zijn nieuwe club.

"Voor ons is dit een geweldige kans", vindt Eagles-coach Foeke Booy. "Lesly heeft snelheid, is balvast, links- en rechtsbenig sterk, kan vanaf beide flanken spelen, heeft een individuele actie in huis én heel belangrijk: dreiging naar de goal. Dat is net waar wij altijd naar op zoek zijn. Hij is echt een buitenspeler, een specialist."

De Sa speelde twintig duels voor Ajax en scoorde twee keer. Zijn contract in de ArenA loopt tot 2016.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen