Manchester City vernedert AC Milan in gevaarlijk Pittsburgh

28 juli 2014, 00:46

Manchester City heeft zondag geen spaan heel gelaten van AC Milan in de strijd om de International Champions Cup. In Pittsburgh maakte de ploeg van trainer Manuel Pellegrini een handvol treffers. Alleen Suley Muntari kon namens Milan kort voor rust iets terug doen.

Er waren nog maar 25 minuten gespeeld toen de kampioen van Engeland er al vier in had liggen. Stevan Jovetic zette City na elf minuten op voorsprong op aangeven van Jesús Navas en twee minuten later was Scott Sinclair trefzeker na een voorzet van Gaël Clichy.

Tien minuten later hadden The Citizens de score alweer verdubbeld. Navas had geluk dat zijn volley van richting werd veranderd en in het doel belandde en Kalechi Iheanacho deed er nog een schepje bovenop. De pas 17-jarige Nigeriaan schoot raak met een puntertje.

Het duel zou aanvankelijk worden afgelast in de rust, omdat er een tornado op komst zou zijn in Pittsburgh. Helaas voor de Italianen werd er een half uur later toch weer afgetrapt. Trainer Filippo Inzaghi bracht Mario Balotelli in de ploeg, maar dat bleek niet te helpen. Het werd zelfs nog 5-1 via Jovetic, die zijn tweede maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen