Mourinho twijfelt nog tussen Cech en Courtois

Ger
3 augustus 2014, 11:57

Manager José Mourinho moet dit seizoen bij Chelsea een lastige keuze maken. De afgelopen jaren was Petr Cech onomstreden onder de Londense lat, maar met Thibaut Courtois keerde een serieuze concurrent terug. De Belg kwam de afgelopen drie seizoenen op huurbasis voor Atlético Madrid uit.

"Het was logisch dat Courtois terug naar Chelsea zou komen. Hij is een fantastische jonge doelman, dus dat was een eenvoudige beslissing", aldus Mourinho. Het is volgens de Portugees evenwel nog geen uitmaakte zaak dat Courtois dit seizoen de eerste keus onder de lat zal zijn op Stamford Bridge. "Ik moet nog beslissen welke keeper ik op de bank zal zetten. Dat kan Cech zijn, maar ook Courtois."

De oud-doelman van Racing Genk beseft dat hij strijd zal moeten leveren om een basisplaats af te dwingen. "Ik weet dat ik op alle vlakken nog vooruitgang kan boeken.Ik moet hard blijven werken en mezelf bewijzen op de training", zegt Courtois. "Ik kan niet meer doen dan goed spelen en dan hopen dat de trainer voor mij kiest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen