Schreuder: "Ziyech staat overal op de lijst, dus ook bij ons"

5 augustus 2014, 15:24

Quincy Promes staat op het punt om naar Spartak Moskou te transfereren. Een flinke aderlating voor FC Twente, dat het vertrek van de aanvaller intern wil opvangen, maar ook gaat rondkijken op de transfermarkt. Dat bevestigde trainer Alfred Schreuder voor de camera's van FOX Sports.

"Het is duidelijk dat er een akkoord is tussen de clubs en dat Quincy onderweg is naar Spartak Moskou", sprak Schreuder, die baalt van zijn vertrek, maar ook realistisch is: "Dat is inherent aan FC Twente. Maar het is natuurlijk wel zonde dat we deze speler gaan verliezen. Het is nog wel even afwachten, want het is nog niet helemaal definitief. Maar de kans dat hij vertrekt is wel heel groot", geeft de coach van de Tukkers toe.

Schreuder wil het vertrek van Promes intern oplossen, maar beseft dat er misschien wel wat bij moet, aangezien Felipe Gutiérrez ook een tijdje uit de roulatie is. "We willen het oplossen met onze eigen spelers, maar we kijken ook wat er mogelijk is op de transfermarkt. In eerste instantie kijken we naar onze eigen spelers", aldus Schreuder, die toegeeft dat Hakim Ziyech nog altijd op het lijsjte van Twente staat: "Waar iemand weggaat, komt ook weer ruimte. Hakim zal bij iedere club op de lijst staan, dus ook bij ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen