Teruggekeerde Blind werkt met frisse moed aan herstel

5 augustus 2014, 19:44

Daley Blind keerde vrijdag terug op het trainingsveld van zijn club Ajax. De verdediger annex middenvelder heeft zijn blik op het nieuwe seizoen gericht, maar geniet nog na van de derde plaats op het WK in Brazilië. "Het was een fantastische ervaring. Het was een mooie herinnering, maar toch heb ik ook het gevoel dat we in de finale hadden kunnen staan", aldus Blind op de website van Ajax.

"Ik heb vaak nog wat filmpjes terug gekeken en daar word je wel blij van. We hadden echt een plan, waren een team. Dat straalden we ook uit. Als je met penalty's eruit gaat (halve finale tegen Argentinië, red) en je weet dat er misschien iets meer in had gezeten, spookt dat toch wel eens door je hoofd."

De 24-jarige Ajacied heeft afgelopen zomer naar eigen zeggen veel ervaring opgedaan. "Ik heb ontzettend veel geleerd. Vooral van de oudere jongens. Hoe zij elke training en wedstrijd beleven. Dat is echte topsport. Het zijn echte professionals. Als je Dirk Kuijt of Arjen Robben ziet. Ze zijn misschien wat ouder, maar zijn toch nog steeds met hun lichaam bezig."

Blind keerde eerder dan gepland terug bij Ajax, om te werken aan zijn herstel. "Ik zit nog met een blessure aan mijn knie, maar het herstel loopt voorspoedig. Het is lekker om de jongens te zien en weer bij ze aan te sluiten. Na drie weken vakantie begint het wel weer een beetje te kriebelen. Dan heb je er wel weer zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen