Casillas: "Heb mijn fouten geanalyseerd en daarvan geleerd"

12 augustus 2014, 10:17

Voor Iker Casillas eindigde het afgelopen seizoen dramatisch. De geroutineerde Spaanse doelman ging meerdere keren pijnlijk in de fout op het WK in Brazilië, waar Spanje als regerend kampioen roemloos in de poulefase werd uitgeschakeld. De 33-jarige doelman zegt dat hij van zijn fouten geleerd heeft en begint met frisse moed aan het nieuwe seizoen bij Real Madrid.

Aan de vooravond van de wedstrijd om de Europese Super Cup tegen Sevilla (vanavond om 20.45 uur) geeft Casillas aan dat hij klaar is voor het nieuwe seizoen. "Ik weet dat ik niet op mijn best was mijn laatste paar wedstrijden voor Real Madrid en Spanje, maar ik heb mijn fouten geanalyseerd en daar lering uit getrokken. Het waren de slechtste momenten uit mijn carrière. Maar alles is tijdelijk. Je moet sterker uit deze situaties komen, dat heb ik altijd al gedaan."

Casillas weet dat de verwachtingen rond zijn persoon altijd hooggespannen zijn. "Ik begrijp dat de druk hoog is als je voor Real Madrid speelt. Er wordt altijd over je gesproken. Gelukkig was men in mijn geval bijna altijd positief", aldus de Spaanse goalie, die zich wil revancheren: "Ik ga er nog meer aan doen dan vorig jaar. Ik wil koste wat het koste weer prijzen pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen