Sevilla treft Real in Super Cup: "Een prachtige uitdaging"

12 augustus 2014, 16:31

Sevilla en Real Madrid strijden vanavond om 20.45 uur in Cardiff met elkaar om de Europese Super Cup. Voor Sevilla geldt dat het zeker niet de favoriet is voor het Spaanse onderonsje. De Europa League-winnaar beseft dat het alles moet geven, willen het een kans maken tegen de winnaar van de Champions League.

"Real Madrid heeft klasse spelers in technisch, fysiek en tactisch opzicht", sprak Unai Emery, de coach van Sevilla, in aanloop naar de kraker. "Het is onze grootste test tot nu toe. We zullen zien of we opgewassen zijn tegen Real Madrid. We hebben ze eerder al verslagen, maar we moeten op ons best zijn. Dat Real de favoriet is, is duidelijk", stelt de coach van de Andalusische club.

Emery beseft dat het een hels karwei wordt om het Real moeilijk te maken: "Ze hebben de potentie om onze verdediging negentig minuten aan het werk te zetten. Met spelers als Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en Gareth Bale kunnen we geen ruimtes weggeven. Bovendien moeten we James Rdoríguez, Luka Modric en Toni Kroos het spel niet laten dicteren. Dat is een prachtige uitdaging", besluit de coach van Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen