'Man of the Match' Ronaldo draagt prijs op aan Ferguson

13 augustus 2014, 16:50

De technische commissie hoefde dinsdagavond niet te twijfelen, bij de verkiezing voor beste speler van de wedstrijd om de Europese Super Cup tussen Real Madrid en Sevilla (2-0). Er was maar één speler die recht had op die prijs: Cristiano Ronaldo. Met twee doelpunten bezorgde hij zijn ploeg de eerste prijs van het seizoen. Hij droeg zijn onderscheiding op aan Sir Alex Ferguson.

Ferguson, bij Manchester United de trainer van de Portugese sterspelers, was als lid van de technische commissie aanwezig bij het Super Cup-duel in Cardiff. Na afloop van de wedstrijd sprak hij Ronaldo uitgebreid op de tribunes, toen de Portugees zijn medaille kwam ophalen. "Normaliter is het moeilijk om een man van de wedstrijd uit te kiezen in een finale, maar Cristiano maakte het me makkelijk", aldus Fergie.

Ronaldo was zeer tevreden met zijn prestatie en de daaruit voortvloeiende prijs: "Ik ben zeer blij met mijn twee doelpunten en ik wil Sir Alex bedanken voor het overhandigen voor de prijs voor de man van de wedstrijd", sprak de vedette van De Koninklijke. "Hij heeft me erg geholpen in Manchester en ik respecteer hem heel erg. Ik wilde de Super Cup zeer graag winnen, aangezien dat nog nooit eerder gelukt was. Ik was nerveus, maar heb het goed gedaan met de rest van het team", glimlacht de Portugees.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen