Van de Looi: "Heracles probeert verzorgd voetbal te spelen"

15 augustus 2014, 17:03

Na de 2-3 overwinning van afgelopen weekend bij Go Ahead Eagles, ondanks een 2-0 achterstand, treft FC Groningen ook in deze speelronde een Overijsselse ploeg. Heracles Almelo komt zondag op viste in de Euroborg. Een goed elftal, meent coach Erwin van de Looi, ook al verloren de Almeloërs bij de ouverture met 0-3 van AZ.

"Heracles probeert verzorgd voetbal te spelen, zoals ze vorig jaar ook al deden", zegt Van de Looi op de clubwebsite. "Ze hebben vorige week een beetje ongelukkig verloren, want het verschil was zeker niet zo groot als de uitslag doet vermoeden. Ze hebben een aantal handige jongens, die goed kunnen voetballen. Daarnaast heeft Heracles deze zomer ervaring gehaald waardoor er een goede mix staat. Hoe de wedstrijd gaat lopen, is vooraf altijd lastig te zeggen. Wij moeten er voor proberen te zorgen dat zij terug moeten."

Het gevoel bij FC Groningen is in elk geval goed. Van de Looi: "We hebben deze week prima getraind en voor mijn gevoel zijn we klaar voor Heracles. We kijken uit naar de wedstrijd, zijn in redelijk goede doen en hebben er ongelooflijk veel zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen