De Boer: "Ajax vrijwel hele duel bovenliggende partij"

Ger
17 augustus 2014, 15:16

Trainer Frank de Boer had na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse veel aan te merken op het spel van Ajax. Na het uitduel met AZ was de oud-international veel positiever in zijn commentaar. De regerend kampioen van de Eredivisie versloeg de Alkmaarders met 1-3. Een terechte uitslag, zo concludeerde De Boer.

"Ik denk dat wij vrijwel de hele wedstrijd de bovenliggende partij zijn geweest. Ik heb verschillende goede aanvallen gezien. We gaven echter een doelpunt weg en daarna was het een beetje rommelig", zegt De Boer tegenover de camera van FOX Sports. "We hebben ons vervolgens weer herpakt en dwongen acht, negen kansen af. En dat terwijl AZ maar twee echte mogelijkheden kreeg."

Bij de Amsterdammers blonk Lasse Schöne uit. En dat was niet voor de eerste keer, zo beseft ook De Boer. "Hij is heel bepalend. We weten dat hij met spelhervattingen heel belangrijk is. Als valse links- of rechtsbuiten gaat er bovendien heel veel dreiging van hem uit. Vandaag bewijst hij dat met een goal en een assist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen