FC Groningen wint in eigen huis van Heracles

17 augustus 2014, 18:43   Bijgewerkt: 17 augustus 2014, 20:25

Na twee wedstrijden staat FC Groningen op zes punten in de Eredivisie.Vorige week werd Go Ahead Eagles verslagen en dit weekend was Heracles Almelo aan de beurt. Vooral in de eerste helft werd het verschil gemaakt. Chery en De Leeuw zorgden nog voor rust voor een ruime voorsprong, maar na de hervatting was FC Groningen wat slordig. Heracles leek er even van te profiteren, maar een mooie vrije trap van Yoëll van Nieff besliste de wedstrijd.

In de eerste helft kreeg Heracles vrijwel niets voor elkaar, terwijl FC Groningen goed combineerde. De thuisploeg speelde met veel vertrouwen en leek na 45 minuten de drie punten al binnen te hebben. Maar Heracles gaf het niet zo gemakkelijk op. Na de hervatting was de ploeg uit Almelo sterker en maakte het gebruik van het zwakkere spel van Groningen. Iliass Bel Hassani loste eerst nog een waarschuwingsschot, dat matig verwerkt werd door Groningen-keeper Padt, die met de schrik vrij kwam. Niet veel later maakte diezelfde Bel Hassani wel de aansluitingstreffer. Ook hier leek Padt niet helemaal goed op te letten, maar Bel Hassani plaatste de bal wel goed.

Door de overwinning staat Groningen na twee wedstrijden op zes punten, net als Ajax, PSV en PEC Zwolle. Voor Heracles is het begin van de competitie minder verlopen. De ploeg uit Almelo wacht, net als Go Ahead Eagles en Willem II, nog steeds op het eerste punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen