Rooney pareert kritiek: "We zijn wel gemotiveerd"

18 augustus 2014, 10:31

Hoe veelbelovend de oefencampagne van Manchester United was, zo teleurstellend was de seizoensopener van de nieuwe club van Louis van Gaal. Op het eigen Old Trafford gingen de Mancunians met 1-2 ten onder tegen Swansea City, waardoor de ploeg weer fel bekritiseerd werd door de buitenwacht. Wayne Rooney, de nieuwe captain van United, stelt dat hij en zijn ploeggenoten zeer gemotiveerd zijn, in tegenstelling tot hetgeen een aantal mensen beweert.

"We hoeven niemand het tegendeel te bewijzen. We zijn wel gemotiveerd en willen dingen winnen voor onszelf, de fans en de club", zegt Rooney op de website van zijn werkgever. "We weten dat het afgelopen seizoen een drama was. Het was niet goed. Maar dat hebben we moeten accepteren, we zijn er klaar voor."

Rooney hoopt dat United zich snel zal revancheren, zodat het goede gevoel weer terugkeert in Manchester. "We weten dat het allemaal hosanna is als er successen behaald worden, maar ook dat er veel kritiek is als deze uitblijven. We moeten ervoor zorgen dat we weer succesvol worden en aantonen dat het vorige seizoen een incident was", aldus de aanvoerder van United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen