Van Ginkel wacht af: "Of Eredivisie optie is? Dat denk ik niet"

22 augustus 2014, 08:10

Marco van Ginkel behoorde niet tot de selectie van Chelsea voor de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen, maandag tegen Burnley. Hoewel met Ramires en Mohamed Salah twee concurrenten ontbraken, moest de Nederlander op de tribune plaatsnemen. Dat geeft te denken, vindt ook zijn zaakwaarnemer Karel Jansen. Een tijdelijk vertrek uit Stamford Bridge is een mogelijkheid, geeft hij aan in AD Sportwereld.

"We zijn met Chelsea in gesprek. Natuurlijk wil Marco knokken voor zijn kansen, maar er moet wel een reëel perspectief zijn. Maandagavond was niet prettig om te zien", geeft Jansen toe. De zaakwaarnemer weet nog niet of Chelsea Van Ginkel wil verhuren. "We wachten op antwoord van Chelsea hoe zij het zien. Of de Eredivisie een optie zou zijn? Nou, dat denk ik niet direct als je al een tijdje hebt meegedraaid bij een club van dit niveau."

Een club als PSV zou de jonge Oranje-international graag huren, maar directeur Marcel Brands van de Eindhovense club beseft dat dit niet mogelijk is. "Van Ginkel behoort tot een categorie spelers die clubs als Chelsea, Manchester City en Arsenal tegenwoordig binnen de Premier League uitlenen. En anders in Duitsland, Spanje, Italië. Ook al is zo'n jongen pas 21 jaar. Nederland vindt men een te laag niveau geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen