Ajax wil Blind 'alleen voor de hoofdprijs' laten gaan

27 augustus 2014, 07:57

Ajax wil er alles aan doen om Daley Blind nog minimaal één jaar in Amsterdam te houden. Alleen als een topclub met een astronomisch bod komt, is een transfer bespreekbaar. Dat zegt directeur voetbalzaken Marc Overmans in De Telegraaf. "Volgend jaar zullen we ons veel soepeler opstellen"

"We vinden dat we op dit moment een sterk team hebben en willen Daley nog een jaar houden. Alleen als de absolute hoofdprijs wordt betaald, is een transfer bespreekbaar", zegt Overmars over een mogelijk vertrek van Blind. De multifunctionele middenvelder wordt in de wandelgangen al geruime tijd in verband gebracht met Manchester United, de ploeg van coach Louis van Gaal. Concreet is die belangstelling volgens Overmars niet. "Er is rondom Daley wel wat gerommel, er wordt her en der geïnformeerd, maar er is geen club concreet. En met Manchester United is er helemaal geen contact", benadrukt de voormalig vleugelaanvaller.

Volgens Overmars weet de zaakwaarnemer van Blind dat de Amsterdamse club de Oranje-international wil behouden. "Het management van Daley weet hoe wij er op dit moment in staan. Volgend jaar zullen we ons veel soepeler opstellen, zijn we bereid mee te denken en nemen we genoegen met een schappelijk bedrag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen