'Blind voor achttien miljoen euro naar Manchester United'

30 augustus 2014, 07:30   Bijgewerkt: 30 augustus 2014, 11:44

Daley Blind is op weg naar Manchester United. Ajax en de Engelse club zijn vrijdagavond tot een akkoord gekomen over de komst van de Oranje-international, zo meldt De Telegraaf. Vanwege zijn transfer naar de Premier League zou Blind zelfs aankomende zondag al niet meer tot de Ajax-selectie voor het uitduel met FC Groningen behoren. 

Met de transfer van Blind zou een bedrag van achttien miljoen euro gemoeid zijn. Dat bedrag kan nog hoger worden met bonussen voor Ajax in de nabije toekomst. Het contract van de 24-jarige in Amsterdam liep nog tot 2016. De negentienvoudig international is na Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo en recordaanwinst Angel Di Maria de vijfde aankoop van de club uit Manchester. 

De ploeg van Louis van Gaal kent tot nu toe een valse start van het nieuwe seizoen. De in verval geraakte topclub wist in de eerste twee wedstrijden in de Premier League nog niet te winnen en werd uitgeschakeld door MK Dons in de tweede ronde van de League Cup. Vanmiddag (zaterdag) spelen The Red Devils een uitwedstrijd tegen Burnley. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen