Ajax en Manchester United akkoord over transfer Blind

30 augustus 2014, 11:37   Bijgewerkt: 30 augustus 2014, 11:43

Ajax en Manchester United hebben een akkoord bereikt over de transfer van Daley Blind. Dat laten beide partijen via de officiële kanalen weten. Met de overstap is 17,5 miljoen euro gemoeid, zo maken de Amsterdammers wereldkundig. Blind moet nog wel tot een persoonlijk akkoord met de Engelsen komen en zal nog een medische keuring ondergaan. 

Blind werd al geruime tijd in verband gebracht met de Britse topclub, maar de onderhandelingen kwamen de afgelopen dagen in een stroomversnelling. Inmiddels is er dus een akkoord bereikt en tekent de negentienvoudig international waarschijnlijk voor vier seizoenen. Het contract van de verdedigende middenvelder in Amsterdam liep nog tot 2016. De 24-jarige Blind is de vijfde zomeraanwinst van Louis van Gaal. Eerder werden Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo en Angel Di Maria al vastgelegd.

In het shirt van Ajax kwam hij tot 143 officiële wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde. Blind werd vier keer landskampioen met de club en won één keer de Johan Cruijff Schaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen