El Ahmadi weer Feyenoorder: "Groei heeft zich doorgezet"

1 september 2014, 11:25

De transfer die al dagen in de lucht hing, is nu officieel: Karim el Ahmadi is weer speler van Feyenoord. De 29-jarige middenvelder zette maandag zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen in de Kuip. Hij komt over van Aston Villa, dat hem twee jaar geleden wegplukte uit Rotterdam-Zuid.

"Karim wilde graag terug naar Nederland", zegt technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord op de clubsite. "We zijn blij dat we deze ervaren speler aan de selectie kunnen toevoegen, waarmee de mogelijkheden op het middenveld weer groter worden. Bovendien heeft El Ahmadi in het verleden al met succes samengewerkt met Fred Rutten, terwijl hij natuurlijk ook bekend is met het spelen voor Feyenoord en in De Kuip."

"Ik heb altijd gezegd dat ik nog eens terug wilde komen naar Feyenoord", vult El Ahmadi aan. "Nu was het juiste moment aangebroken. In mijn eerste periode bij deze club was Feyenoord groeiende en die groei heeft zich de afgelopen jaren doorgezet. Ik kijk er ontzettend naar uit om weer in een volle Kuip te spelen en mijn ervaring over te brengen op andere spelers van Feyenoord. Ook is het een mooi vooruitzicht om weer te gaan werken met Fred Rutten, die heel belangrijk is geweest voor mij aan het begin van mijn carrière bij FC Twente."

Voor Aston Villa speelde El Ahmadi in twee seizoenen 51 wedstrijden in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen