Van Geel: "Geen spits in Europa onbesproken gebleven"

6 september 2014, 12:23

Feyenoord haalde in de transferperiode een aantal versterkingen in huis, maar slaagde er niet in om een spits van naam te presenteren. Technisch directeur Martin van Geel zegt dat de club er alles aan gedaan heeft om een aanvalsleider te halen, maar dat het simpelweg niet gelukt is.

Colin Kazim-Richards werd gehaald voor de puntpositie, maar hij was niet de naam waar Het Legioen op zat te wachten. "De spits, dat was het heikele punt", aldus Van Geel tegen Feyenoord TV. "We zijn in het voorjaar begonnen met alles in kaart te brengen. Ik kan zeggen dat er geen spits in Europa onbesproken is gebleven."

"De portemonnee is deze zomer dikker geworden, maar toch niet dik genoeg. Daar loop je tegenaan. Zoals in Amsterdam al werd gezegd: spelers zijn niet meer zo snel geneigd om naar de Eredivisie te komen. Het is financieel minder aantrekkelijk en ook al die kunstgrasvelden zijn een belemmering", aldus Van Geel.

De beleidsbepaler vindt dat er desondanks een behoorlijke selectie staat. "Ik denk dat we op veel posities heel behoorlijke vervangers hebben gehaald. Je kunt zeggen dat we achttien basisspelers hebben, we zijn een topclub. We hebben iedereen nodig, ook omdat we veel wedstrijden gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen