Feyenoord mist captain Clasie tegen Willem II

12 september 2014, 15:41

Jordy Clasie moet de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Willem II zaterdagavond aan zich voorbij laten gaan. De aanvoerder doet het nog rustig aan, na een slopende periode met weinig rustmomenten. Dat heeft coach Fred Rutten vrijdagmiddag op de persconferentie bevestigd.

Clasie kreeg tien dagen vakantie van Rutten en voegde zich donderdag weer bij zijn teamgenoten in Rotterdam-Zuid. "Voor Jordy was dit moment ideaal om rust in te lassen, iets wat na het WK geen optie was door onze Europese wedstrijden", legt Rutten op Feyenoord.nl uit. "In plaats van de wedstrijd zal hij morgen een training afwerken. Dat past in het aangepaste plan dat hij volgt, om heel gestructureerd toe te werken naar volledige fitheid. Op die manier stomen we hem klaar voor de wedstrijd tegen Sevilla van donderdag", vervolgt de Feyenoord-trainer.

Rutten kan tegen de promovendus uit Tilburg niet beschikken over Khalid Boulahrouz en Rodny Lopes Cabral, die langer uit de roulatie zijn. Kenneth Vermeer en Colin Kazim-Richards kunnen officieel in het shirt van Feyenoord debuteren, Karim El Ahmadi lijkt zijn rentree in De Kuip te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen