Ibrahimovic genoot van ontvangst bij Ajax: "Geweldig"

18 september 2014, 08:40

Zlatan Ibrahimovic baalt ervan dat hij en zijn ploeggenoten van Paris Saint Germain woensdagavond met slechts één punt van het veld in de Amsterdam Arena liepen. Het Franse sterrenensemble was, vooral in het eerste uur, heer en meester tegen Ajax, maar kon het klasseverschil op het veld niet genoeg in de score uitdrukken. Lasse Schöne bepaalde de eindstad uiteindelijk op 1-1, met een benutte vrije trap.

"We stonden met 1-0 voor en kregen een uitstekende kans aan het begin van de tweede helft. Die misten we. Dit is de Champions League, daar moeten de kansen benut worden", concludeerde Ibrahimovic na afloop van de remise tegen zijn voormalig werkgever. "Vervolgens scoren zij vanuit een vrije trap. Dan is het 1-1. Dat betekent wel een punt buitenshuis. Laten we gaan kijken wat er in de volgende wedstrijd gebeurt. Daar moeten we de punten halen."

Ibrahimovic genoot van zijn terugkeer in de ArenA. Hij wordt nog altijd op handen gedragen door de Ajax-fans. "Het was geweldig om weer terug te zijn. Het was het derde weerzien, met drie verschillende team. Ik voelde me elke keer welkom. Hier is alles voor mij begonnen, dat maakt het een bijzonder moment", glimlacht de Zweedse vedette van PSG.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen