Van den Brom wil vacante positie bij AZ wel invullen

18 september 2014, 11:31

Nadat donderdagochtend bekend werd dat Alex Pastoor toch geen hoofdcoach van AZ al worden, maar onmiddellijk bij de club uit Alkmaar vertrekt, is de geruchtencarrousel over de vacante positie weer volop gaan draaien. De naam van John van den Brom zingt rond bij de Alkmaarse club. De coach is vrij en staat open voor AZ: "Als AZ snel wil handelen, kan dat."

Eén plus één is twee, dacht Van den Brom toen hij hoorde dat Pastoor vertrok bij AZ. "Ik sta te popelen om weer te beginnen", stelt hij in gesprek met VI. "Bij mij is echter nog niets bekend over mogelijke interesse van AZ. Ik ben in ieder geval nog niet via mijn zaakwaarnemer of direct via de club benaderd. Maar ik weet ook dat trainers zonder club altijd in verband worden gebracht met clubs die op zoek zijn."

Van den Brom werd vorig seizoen ontslagen bij Anderlecht en sindsdien zit de oud-coach van ADO Den Haag en Vitesse zonder baan. "Ik heb de laatste tijd thuis gezeten en daar heb ik wel even van genoten, maar daar vind ik mezelf te jong voor. Ik wil heel graag weer aan het werk en ik ben nu een vrij man. Als ze bij AZ dus snel willen handelen, dan kan dat", aldus de werkloze coach, die eerder onderhandelde met Heracles Almelo, maar daar niet mee tot een akkoord kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen