Zivkovic: "Ik ben nog steeds dolgelukkig bij Ajax"

21 september 2014, 09:24

Richairo Zivkovic speelt tot dusver geen enkele rol van betekenis in de hoofdmacht van Ajax, maar zette onlangs wel zijn handtekening onder een nieuwe, langere verbintenis in Amsterdam. De achttienjarige aanvaller, die afgelopen zomer overkwam van FC Groningen, hoopt zich zo snel mogelijk aan te dienen bij het eerste elftal van de Ajacieden.

"Het liefst speel ik natuurlijk in Ajax 1. Maar ik moet gewoon in Jong Ajax laten zien dat ik mijn kans moet krijgen in Ajax 1", laat Zivkovic optekenen in De Telegraaf. Zaterdag ging hij met Jong Ajax met 1-0 onderuit tegen Roda JC. "Ik heb vanavond weinig ballen gehad. Ik kreeg maar één echte kans. Zulke wedstrijden zitten er tussen en zo'n kans mag er dan ook wel in."

Ook bij Jong Ajax loopt het nog niet altijd even goed bij de jonge aanvaller. Dit ligt aan meerdere dingen, vindt Zivkovic. "Soms krijg ik de bal niet, maar soms moet ik ook meer doen om de bal krijgen. Misschien beter vrijlopen", stelt het talent, die in ieder geval blij is met zijn contractverlenging tot medio 2019. "Ik ben nog steeds dolgelukkig bij Ajax."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen