Lampard nekt oude club: "Ik ben blij dat het erop zit"

22 september 2014, 00:04

Chelsea liep zondag voor het eerst dit seizoen tegen puntverlies op. Uitgerekend Frank Lampard was de boosdoener. De oud-middenvelder van The Blues maakte tegen zijn oude ploeg de 1-1 namens Manchester City. "Dit was moeilijk voor me", gaf Lampard na afloop toe voor de camera van Sky Sports.

"Maar ik zou onprofessioneel zijn als ik mijn werk niet zou doen. Uiteraard ben ik blij dat we een gelijkspel overhielden aan dit duel. Het was een emotionele dag omdat de Chelsea-fans me voortdurend toezongen. Ik had niet verwacht om zo'n manier afscheid van hen te nemen. Hoe dan ook ben ik blij dat het erop zit."

Lampard droeg dertien seizoenen het shirt van Chelsea. Trainer José Mourinho had daar echter geen boodschap aan. "Lampard is een speler van Manchester City. Ik geloof niet in verhalen van passie et cetera. Toen hij naar een directe rivaal van ons besloot te gaan, waren de liefdesverhalen voorbij. Hij deed zijn werk."

De Chelsea-fans floten Lampard ondanks zijn gevoelig liggende overstap niet uit, maar zongen hem juist toe. "Dat typeert onze fans. Supporters van Chelsea vergeten nooit hoeveel mensen hebben betekend voor de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen