AZ: "Pastoor nooit beticht van lekken bedrijfsinformatie"

Ger
22 september 2014, 15:47

AZ stelt in een officieel statement dat Alex Pastoor niet wordt verdacht van het lekken van clubinformatie naar de pers. Die indruk wekte technisch directeur Earnest Stewart vorige week nog wel toen hij zei dat de assistent-trainer bij de Alkmaarders is vertrokken vanwege 'een integriteitskwestie'. 

Mede door de woorden van de beleidsbepaler werd de link gemaakt naar het lekken van de informatie over het terugtreden van Marco van Basten bij AZ. De oud-international gaf wegens gezondheidsredenen zijn job als hoofdcoach terug. AZ ziet Pastoor echter niet als het 'lek'. "De club heeft de voormalig assistent-trainer nooit openlijk in de pers beticht van lekken van bedrijfsinformatie. Dit wordt wel in verschillende media ten onrechte aangehaald", laat de club weten. "Onder integriteit valt onder meer de manier waarop men intern bij AZ met elkaar omgaat."

"De club voelde zich na oncollegiale acties en uitlatingen van Pastoor richting AZ en enkele collega's genoodzaakt om per direct afscheid van elkaar te nemen. AZ verwacht het dienstverband met Pastoor spoedig op correcte wijze af te handelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen