De Boer grapt over straftraining, Milik is tel kwijt

24 september 2014, 21:14   Bijgewerkt: 24 september 2014, 22:03

Ajax beleefde een gemakkelijke avond. De landskampioen had in het Olympisch Stadion weinig te vrezen van stadgenoot JOS Watergraafsmeer: 0-9. Frank de Boer grapte na afloop van het treffen over een straftraining, terwijl topscorer Arek Milik de tel kwijt was.

"Ik had deze tegenstander al geanalyseerd en had gezegd dat we hier wel met dubbele cijfers moesten winnen. Dat is niet gebeurd, dus morgen een straftraining", knipoogde De Boer tegenover FOX Sports.

De coach zag spits Arek Milik zes keer scoren, al dacht de Pool zelf dat verantwoordelijk was voor vijf treffers. "Waren het er zes? Oh, sorry", zei hij. "Het is de eerste keer als profvoetballer dat ik zo vaak scoor in een wedstrijd. Een prachtige dag voor mij natuurlijk. Ik ben heel gelukkig en hoop op deze manier door te gaan bij Ajax."

Milik beseft dat hij een unieke prestatie geleverd heeft. "Een heel bijzondere avond. Dat je zes keer in één duel scoort komt al niet vaak voor, maar dan ook nog eens op een bijzondere plek als het Olympisch Stadion. Vanavond vielen alle ballen goed voor mijn voet, dat maak je niet vaak mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen