Jong PSV en Jong FC Twente winnen ruim

29 september 2014, 22:03

Jong PSV en Jong FC Twente hebben maandag uitgehaald in de Jupiler League. De Eindhovenaren rolden in het eigen Philips Stadion provinciegenoot FC Den Bosch met 5-1 op, terwijl de Tukkers in de Grolsch Veste met 3-0 zegevierden over Fortuna Sittard.

Mohammed Rayhi tekende bij Jong PSV - FC Den Bosch voor het mooiste doelpunt van de avond. De middenvelder kwam in de 43ste minuut net binnen het strafschopgebied in balbezit en trof vervolgens twee FC Den Bosch-spelers op zijn weg. In zijn plaats van zijn twee tegenstanders uit te kappen, lobde hij het leder op formidabele wijze in het doel, tussen de twee Bosschenaren door. Daarmee tekende hij voor de 3-0.

Clint Leemans (strafschop) en Elvio van Overbeek hadden de stand eerder al op 2-0 gebracht. In de tweede helft deden ook Aleksandar Boljevic en Jordy de Wijs een duit in het Eindhovense zakje. Barry Maguire redde in de 76ste minuut vanaf elf meter de eer voor FC Den Bosch, dat de wedstrijd met tien man eindigde door een late rode kaart van invaller Elvis Kabashi.

Jong FC Twente dankte de winst op Fortuna Sittard aan treffers van Shadrach Eghan, Felitciano Zschusschen en Jari Oosterwijk. Smet op het succes was de rode kaart van invaller Peet Bijen vlak voor tijd. De Tukkers komen door de overwinning op twaalf punten, goed voor de zevende plaats in de Jupiler League. Jong PSV staat met tien punten veertiende, al heeft nummer tien FC Emmen evenveel punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen