Groep E: Manchester City en Roma gelijk, Bayern wint nipt

Ger
30 september 2014, 20:02   Bijgewerkt: 1 oktober 2014, 00:19

Manchester City heeft in eigen stadion naast de eerste zege in de groepsfase van de Champions League gegrepen. De regerend kampioen van de Premier League moest tegen AS Roma genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

Door een benutte strafschop van Sergio Agüero mocht het thuispubliek nog wel na slechts vier minuten de 1-0 bejubelen. Halverwege de eerste helft maakte Francesco Totti gelijk. De aanvoerder van Roma werkte de bal van dichtbij met een fraaie stift over doelman Joe Hart. De Italiaan - 38 jaar en drie dagen - kroonde zich daarmee tot de oudste doelpuntenmaker in de Champions League. Hij neemt het record over van de inmiddels met profvoetbal gestopte Welshman Ryan Giggs.

Bayern München zette ook de tweede groepswedstrijd in een 1-0 overwinning om. Na de minimale zege op Manchester City werd CSKA Moskou met dezelfde cijfers verslagen. Thomas Müller nam in Rusland het enige doelpunt voor zijn rekening. De Duitse international verzilverde halverwege de eerste helft een strafschop. De bal was op de stip gegaan na een overtreding op Mario Götze. De van blessureleed herstelde Arjen Robben was bij Bayern opgenomen in de basisopstelling. De aanvaller werd tien minuten voor tijd gewisseld.

Het duel vond op last van de UEFA plaats zonder supporters. De fans van CSKA Moskou hadden zich vorig seizoen schuldig gemaakt aan racistische spreekkoren en daarvoor moest de Russische club nu boeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen