NEC kan periodetitel pakken: "Dat is een echte prijs"

3 oktober 2014, 08:25

NEC kan vanavond (vrijdag) de kroon op een uitstekende seizoensstart zetten. Als de ploeg uit Nijmegen de uitwedstrijd tegen Almere City FC wint, pakt het de eerste periodetitel in de Jupiler League.

Coach Ruud Brood benadrukt op de site van zijn club het belang van een periodetitel. "We moeten niet laatdunkend doen over de periodetitel, want het is een echte prijs. Het winnen van de prijs verzekert je van deelname aan de play-offs en dat kan aan het einde ook een promotiemiddel zijn. Kijk maar naar Sparta vorig seizoen dat de eerste periode won maar laag eindigde, maar toch bijna promoveerde. Het is ook een bewijs dat we in het proces naar ons einddoel op de goede weg zijn. We spelen dus echt ergens om. Ik begreep dat het uitvak volledig uitverkocht is, dus ik hoop dat we alle meereizende supporters een mooi feestje kunnen geven."

NEC won zeven van zijn eerste acht competitiewedstrijden in de Jupiler League. De degradant staat op de ranglijst in punten gelijk met Roda JC Kerkrade, maar het doelsaldo van de Limburgers is vele malen minder. Roda, dat een achterstand van elf doelpunten heeft op NEC, speelt vrijdag in eigen huis tegen Jong PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen