Gudelj beschouwt Heracles niet als degradatiekandidaat

3 oktober 2014, 16:04

Heracles Almelo wist dit seizoen nog geen punt te pakken in de Eredivisie en NAC Breda hoopt dat dit na het weekend nog steeds zo zal zijn. De Bredanaars spelen zaterdagavond de uitwedstrijd tegen de geplaagde Heraclieden. Coach Nebojsa Gudelj wil het duel aangrijpen om afscheid te nemen van de onderste regionen.

"Wij moeten deze wedstrijd winnen om goed los te komen van de rest van onze directe tegenstanders", zegt Gudelj op de officiële website van NAC. "Ik wil graag stabiliteit zien met betrekking tot het spelen vanuit de organisatie. We hebben onze leermomenten de afgelopen weken gehad, dus het is zaak dat iedereen zich aan zijn taken houdt. Verdedigen is belangrijk. Het is onze Achilleshiel", realiseert de Hongaar zich.

Ondanks de dramatische prestaties vindt Gudelj dat Heracles momenteel zwaar onder haar stand leeft: "Ik zie Heracles niet als een degradatiekandidaat. Dat is niet relevant, ze maken het hun tegenstanders altijd moeilijk. Net als altijd moeten we van onze eigen kracht uitgaan. Heracles is een sterk team dat aan het einde van de competitie net als de andere teams in het rechter rijtje meestrijdt om lijfsbehoud. Ik verwacht een mooie en aantrekkelijke wedstrijd."

Uros Matic lijkt op tijd hersteld te zijn voor de confrontatie in Almelo, Elson Hooi (knie), Gill Swerts (kuit) en Sepp De Roover (enkel) zijn nog niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen