Degradant NEC heeft eerste periodetitel beet

Ger
3 oktober 2014, 22:18   Bijgewerkt: 4 oktober 2014, 00:14

NEC heeft na een tumultueuze wedstrijd de eerste periode in de Jupiler League gewonnen. De Nijmegenaren boekten bij Almere City FC een 1-2 zege. Het duel werd enige tijd stilgelegd na supportersrellen.

Na ruim een half uur spelen braken supporters van NEC door een hek, waardoor ze bij de aanhangers van de thuisploeg kwamen. Daarop besloot scheidsrechter Edwin van de Graaf de wedstrijd tijdelijk stil te leggen. Het uit de Eredivisie gedegradeerde NEC was kort voor het uitbreken van de onrust op voorsprong gekomen via Alriza Jahanbakhsh. Na een afkoelingsperiode van bijna een half uur werd het duel hervat. Kort na rust kwam de koploper op 0-2. Sjoerd Ars was de doelpuntenmaker. Pas in de slotfase scoorde Almere City nog tegen via Ricardo Kip.

Directe concurrent Roda JC verspeelde voor eigen publiek twee punten tegen Jong PSV: 1-1. De Limburgers kwamen in de eerste helft op 1-0 door een doelpunt van Henk Dijkhuizen. Na de hervatting tekende Boris Cmiljanic voor de gelijkmaker. Hij was pas enkele minuten doorvoor ingevallen.

Jong Ajax haalde flink uit tegen Jong FC Twente. Mede dankzij twee treffers goals van Richairo Zivkovic won de Amsterdamse formatie met 5-1. Telstar trok in een doelpuntrijke wedstrijd tegen Sparta aan het langste eind: 4-3. Anmar Almubaraki was met twee doelpunten belangrijk voor de thuisploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen