ADO Den Haag praat met Juventus over samenwerking

14 oktober 2014, 12:19

Een delegatie van ADO Den Haag gaat binnenkort op bezoek bij Juventus. Beide clubs onderzoeken de mogelijkheid van een samenwerking, meldt ADO-directeur Maarten Fontein op de clubsite.

"Een mooie ontwikkeling is dat Juventus, voor vele van onze supporters een belangrijke zusterclub, met ons de mogelijkheden wil onderzoeken voor een eventuele samenwerking. Zij zoeken een stabiele omgeving voor een aantal talenten en zien in ons een club waar spelers verder zouden kunnen rijpen. Binnenkort zullen we in Turijn verder praten over deze plannen. De overeenkomst is dus nog niet officieel gesloten", aldus Fontein.

Bij ADO Den Haag gebeurt dit seizoen genoeg, ook de mogelijke overname door het Chinese United Vansen zit al maanden in de pijplijn. "We hebben veelvuldig en goed contact met meneer Wang. Een wijziging in de Chinese regelgeving en twee weken vakantie in China hebben ons de laatste weken even opgehouden, maar er wordt nu weer keihard gewerkt om de overname zo snel mogelijk te concretiseren", zegt Fontein daarover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen