"Wat een talent, Feyenoord heeft echt de toekomst"

17 oktober 2014, 11:15

Khalid Boulahrouz werd afgelopen zomer door Feyenoord gepresenteerd als een belangrijke aanwinst, die zijn ervaring moest overbrengen op de talenten in Rotterdam-Zuid. De 32-jarige verdediger heeft binnen de lijnen echter nog weinig kunnen betekenen voor zijn nieuwe werkgever. Hij kampte lange tijd met een knieblessure, maar wedstrijdfitheid is eindelijk in zicht. "Ik kan niet wachten tot ik weer bij de wedstrijdselectie zit. Dat moment komt steeds dichterbij."

"Afgelopen week heb ik voluit met de groep getraind", vertelde Boulahrouz aan Helden Online. "Vorige week heb ik een helft met jong Feyenoord meegedaan. Medisch gezien ben ik fit. Nu moet ik zorgen dat ik ook wedstrijdfit word. Dat kan alleen maar door volop mee te trainen. Maar de trainer kan me gebruiken als hij me nodig heeft", verzekerde de routinier, die in de Europese wedstrijd tegen Besiktas last kreeg van het kniegewricht en het vervolgens tijdens een trainingssessie mis zag gaan. "Tja, ik had het graag anders gezien."

"Ik wil zo graag voetballen. Feyenoord is echt een hele fijne club. Het is echt recht voor zijn raap en 'what you see is what you get'. De mensen die er werken, de supporters, echt iedereen is top. Ik wil me zo graag bewijzen hier, ik wil graag iets toevoegen. Ik probeer natuurlijk ook tot hulp te zijn voor de jonge talenten", aldus Boulahrouz.

De ervaren verdediger is onder de indruk van de jonge spelers van Feyenoord. "Goh, wat een talent loopt hier. Feyenoord heeft echt de toekomst. Ik hoop de jongens te kunnen helpen in het proces om mannen te worden. Want met alleen talent kom je er niet. Maar eerlijk gezegd, wil ik nu vooral zelf ook weer gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen