De Boer over Milik: "Natuurlijk voelt Sigthórsson druk"

17 oktober 2014, 13:48

Arkadiusz Milik deed van zich spreken in de interlandperiode. De Poolse spits van Ajax scoorde zowel tegen Duitsland (2-0) als tegen Schotland (2-2), maar zal zaterdag bij zijn club vermoedelijk weer op de bank plaats moeten nemen. Coach Frank de Boer geeft nog de voorkeur aan Kolbeinn Sigthórsson.

"Ik geef nu vertrouwen aan Kolbeinn. Dat heeft hij tot nu toe nog niet beschaamd", zei De Boer vrijdag tijdens zijn perspraatje in aanloop naar het duel in Enschede. De trainer gaf wel toe dat Milik zijn visitekaartje nadrukkelijk afgegeven heeft. "De verhoudingen liggen dicht bij elkaar. Natuurlijk voelt Sigthórsson druk."

Tegen FC Twente kan De Boer niet over linksback Nicolai Boilesen beschikken, hij liep in de interland van Denemarken tegen Portugal een hersenschudding op. Hij reist per auto terug naar Amsterdam, met zijn vader als chauffeur. Door de absentie van Boilesen zit Jairo Riedewald in Enschede bij de selectie.

De Boer verwacht zaterdag een zware wedstrijd in de Grolsch Veste, hij is onder de indruk van FC Twente. "Ik vind dat Twente een selectie heeft om heel lang mee te doen om het kampioenschap", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen