Moisander: "Kans op titel groot, wij zijn kandidaat nummer één"

18 oktober 2014, 10:36

Volgens Niklas Moisander is Ajax de grootste kandidaat om er dit seizoen met de landstitel vandoor te gaan. De verdediger noemt FC Twente, de tegenstander van vanavond (zaterdag) ook kanshebber voor het kampioenschap. "Twente is in mijn ogen één van de titelfavorieten. Ze hebben goede aankopen gedaan en beschikken over een brede selectie. Al blijven wij zelf titelkandidaat nummer één."

Moisander acht de kans op een nieuwe titel dan ook 'behoorlijk groot'. "De concurrentie is toegenomen, toch heb ik heb er heel veel vertrouwen in", zegt hij tegen NU.nl. "Elk jaar beginnen we wisselvallig. Ik zie nu alweer een stijgende lijn in ons spel, tot nu toe ben ik best tevreden. We zijn in de zomer veel kwaliteit en ervaring kwijtgeraakt. Langzaamaan staan andere spelers op. Davy Klaassen is nadrukkelijker aanwezig in de kleedkamer. Ricardo van Rhijn, Jasper Cillessen en Joël Veltman maken op dat vlak ook stappen. Het gaat de goede kant op met ons. De komende wedstrijden moet blijken hoe ver we echt zijn."

Trainer Frank de Boer geeft Moisander in het hart van de defensie de voorkeur boven Stefano Denwsil. ''Ik vind dat Stefano zich goed ontwikkelt, hetzelfde geldt voor Jaïro Riedewald en Nick Viergever. Dat is mooi om te zien. Zij zijn de toekomst op mijn positie, maar ik ben nog steeds duidelijk de beste.", besluit de Fin zelfverzekerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen