Vitesse eenvoudig langs Willem II in doelpuntrijk duel

19 oktober 2014, 11:05

Vitesse is zaterdagavond met 1-4 te sterk gebleken voor Willem II. De zege was mede te danken aan een glansrijk optreden van Davy Pröpper. Het kind van de club keerde terug van een blessure en nam direct het eerste doelpunt voor zijn rekening. Bertrand Traoré verdubbelde de score voor Vitesse, terwijl Denys Oliinyk en Abiola Dauda verantwoordelijk waren voor de overige Arnhemse treffers.

Vitesse kende een moeilijke seizoensstart, waarin het nauwelijks tot scoren kwam. De laatste paar weken hebben de Arnhemmers de smaak echter weer te pakken. Onder leiding van clubtopscorer Marko Vejinovic wisten zij in de laatste vier duels maar liefst zestien keer het net te vinden. Willem II-trainer Jurgen Streppel gaf dan ook aan dat de grootste uitdaging vanavond bij zijn defensie zou liggen: "Als achterin alles klopt en iedereen zijn taken goed uitvoert, kunnen we het Vitesse moeilijk maken".

Ondanks tegengas van een fanatiek Willem II was het kort voor rust opnieuw raak. Bertrand Traoré kreeg van de Tilburgse defensie de vrijheid om Lamprou onder schot te nemen. De Burkinese aanvaller faalde niet in de afwerking. Zijn strakke schuiver vloog fraai in de hoek van het doel en betekende de 0-2. Tilburg mocht nog hopen na een goal van aanvaller Ben Sahar, maar Denys Oliinyk en Abiola Dauda maakten aan alle twijfel een einde, in de laatste minuten van de wedstrijd: 1-4. Vitesse kruipt door de overwinning langs Willem II op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen